اهداف و برنامه ها

تنها مدرسه دو زبانه شرق تهران

معرفی

امروزه مهم ترین دغدغه خانواده ها تحصیل نوگلانشان در مدرسه ای است که  علاوه بر مجهز بودن به علم روز و تکنولوژی آموزشی محیطی شاد و خلاق را در بر داشته باشد ، خرسندیم که توانسته ایم با بیش از 5 سال مدرسه ای بسازیم که از لحاظ هوشمند بودن دو سال پیاپی ستاره مدرسه هوشمند را کسب کرده و مجهز به همه ی امکانات آموزشی می باشد ، تاسیس دبستان پشتوانه ی سال ها تجربه ی مجتمع را به همراه داشته است  . تحولات علمی در سال های اخیر به خصوص در زمینه ی فناوری اطلاعات لزوم تجدید نظر هر ساله در امر آموزش و پرورش را در دبستان به همراه دارد تا بتوان از این طریق همگام با تحولات علمی و اطلاعات هزاره ی جدید حرکت نمود در نتیجه اهداف مدرسه عبارتند از :

1) رشد همه جانبه ی دانش آموزان ( ذهنی - جسمی - عاطفی - روانی )

2) ارتقاء توانایی ها و قابلیت های فردی

3) تربیت نیروی انسانی  متفکر و آشنا به فناوری

4) افزایش ارتقاء و مشارکت مردمی

با عنایت خداوند متعال توانسته ایم تنها مدرسه دو زبانه با سیستم واقعی ( به صورتی که کلاس های زبان از مبتدی تا پیشرفته در ساعات درسی در قالب دروس تخصصی )  را در شرق تهران راه اندازی کنیم.

از دیگر امکاناتی که برای بالا بردن سطح علمی دانش آموزان در نظر گرفته شده برگزاری آزمونهای تیزهوشان و مبتکران به صورت دوره ای است .

این مجموعه به سایت کامپیوتری مجهز می باشد و با توجه به هوشمند  بودن دبستان کلیه دانش آموزان از پیش دبستان تا ششم از امکانات هوشمند بودن مدرسه و  سایت کامپیوتری  استفاده میکنند .

برای ارنباط با والدین ، هریک از دانش آموزان دارای نام کاربری و کلمه عبور میباشند که کلیه اطلاعات مربوط به دانش آموز اعم از گزارش درسی ، انظباطی و ... در آن ثبت و ضبط میگردد .

تشکیل دپارتمانهای تخصصی دروس که باعث بالا بردن کیفیت آموزشی میباشد .  آموزش در این مجموعه بر مبنای محتوای الکترونیک است که حاصل تجربه و دانش همکاران می باشد.

انجام تکالیف در مدرسه مهمترین عامل موفقیت مجموعه است ، زیرا همزمان با انجام تکالیف نظارت مستقیم معلم را در کلاس به همراه دارد .