اطلاعیه های مهم دبستان آلاء

ارسال پیام های انضباطی
والدین عزیز : لطفا پس از ورود به سایت با نام کاربری و کلمه عبور مربوط به ولی دانش آموز در قسمت خوش آمد گویی صفحه اول سایت ، پیام های انضباطی ارسال شده را مشاهده کنید .

شروع پیش ثبت نام
جهت پیش ثبت نام از طریق سایت ( منوی بالا - بخش پیش ثبت نام ) یا به صورت حضوری اقدام فرمایید .

ورود به سایت
در صورت اشکال در بارگزاری سایت لطفا از کامپیوتر شخصی یا لپ تاپ به جای تبلت استفاده کرده و از مرورگر Mozilla Firefox به جای   Internet explorer استفاده کنید.

ثبت اخبار و مقالات توسط دانش آموزان
دانش آموزان عزیز از این پس می توانند اخبار و مقالات جالب و خواندنی خود را بر روی سایت قرار دهند تا دیگر دانش آموزان نیز از آن استفاده کنند .
برای این منظور به منوی بالا بخش (اخبار - اخبار مدرسه - قسمت ثبت خبر ) مراجعه کنید .

گفتگوی آنلاین
جهت تسریع تماس اولیاء با معلمین و مسئولین مدرسه  بخش گفتگوی آنلاین در سایت راه اندازی شد .
لطفا بعد از ورود با کلمه کاربری و رمز عبور در ساعات اعلام شده به منوی بالا بخش گفتگوی آنلاین مراجعه کنید.

انیمیشن های آموزشی
برای مشاهده انیمیشن های آموزشی مربوط به هر درس به قسمت آموزش - پایه ها - پایه مورد نظر - قسمت محتوای آموزشی مراجعه کنید

accunt پرسنلی
پرسنل عزیز دبستان در صورت تمایل به ایجاد نام کاربری و رمز ورود به سایت لطفا به مسئول سایت مراجعه کنید.